Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kojot Big Brother

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 09:03 Temat postu: Błonie zmiany |
|
|
Co chcielibyście zmienić w klubie Błonie? Którzy działacze waszym zdaniem coś robią , którzy są tylko statystami. Czego brakuje na stadionie, może dopingu, może dobrej oprawy. Czekamy na posty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 09:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 11:43 Temat postu: Błonie |
|
|
Czekamy na pomysły co zmienić co zrobić aby naszej drużynie grało się lepiej bardziej komfortowo...........................??????? |
|
Powrót do góry |
|
 |
stefan133 Mieszczaństwo

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 12:55 Temat postu: |
|
|
Brakuje nam napewno kibiców (najlepiej klubu kibica).
Wiele zespołów posiada takie kluby, które robią dość dobre (jak na tą ligę)
oprawy - przykładem mogą być kibice Wałcza.
Ze mnie jest zwykły piknik ale fajnie by było zobaczyć na naszym stadionie zorganizowaną grupkę "Barwickich Ultras" he |
|
Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 13:02 Temat postu: Błonie |
|
|
Gdzieś tam w szafie klubu leżą szale. Każdy kosztował ok 11 zł Może rozdać je dla grupy kibiców która wyrazi chęć założenia i prowadzenia takiego klubu. Bo raczej nie będzie możliwości ich sprzedania. Nawet ja choć wyrosłem z takiego krzyczenia na stadionie coś bym tam pokrzyczał dla frajdy. To może być niezła zabawa i z pożytkiem dla zaspołu |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawus92 Szlachta

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 13:03 Temat postu: |
|
|
zdecydowanie zgadzam się ze stefanem133 ktoś musi coś takiego zorganizować. Tylko że kto??:/ Nagłośnienie by się przydało jeszcze na stadionie tak jak było w 4 lidze  _________________ *•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
!..:! SLAWUS !:..!
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸ *•., |
|
Powrót do góry |
|
 |
stefan133 Mieszczaństwo

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 13:04 Temat postu: |
|
|
Co do zarządu.
Pewnie są potrzebne jakieś zmiany ale uważam, że wymiana całego składu zarządu była by klęską dla Błoni.
Niestety ale tak bywa, że czasami trzeba przełożyć mecz, "załatwić" jakąś kartke lub odwołać się od decyzji. Trzeba mieć trochę doświadczenia.
Wydaje mi się, że lekiem było by połączenie rutyny "prawdziwych" działaczy z nowymi - młodymi działaczami (czas na powiew świeżości).
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez stefan133 dnia Sro Paź 18, 2006 13:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawus92 Szlachta

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 13:06 Temat postu: |
|
|
a kto wchodzi w tych młodych działaczy?? bo nie rozumiem. Ja też bym wymienił zarząd ale nie ma na kogo:P _________________ *•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸ *•., |
|
Powrót do góry |
|
 |
stefan133 Mieszczaństwo

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 13:10 Temat postu: |
|
|
Z tego co wiem to na razie nikogo z tych "młodych" w zarządzie nie ma.
Ale miał bym pewnie jakąś kandydature.
Np. KOJOT
Jeżeli oczywiście wyrażał by taką chęć |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawus92 Szlachta

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 13:17 Temat postu: |
|
|
Wedłuk mnie to największym problemem Błoni jest trener. Myśle że nie powinno być takich trenerów co grają na boisku, ponieważ on musi się zajmować wszystkim zmianami i jeszcze musi grać. A te sprawy na temat kibiców to lepiej później załatwiać bo są warzniejsze sprawy. _________________ *•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸ *•., |
|
Powrót do góry |
|
 |
stefan133 Mieszczaństwo

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 13:21 Temat postu: |
|
|
Fajnie było by zobaczyć jakiegoś dobrego trenera w Barwicach
(trenował kiedyś Błonie trener z Czaplinka z licencją na 2 ligę Pan Zietkiewicz).
To byłby na pewno dobry pomysł ale ja osobiście nie mam nic przeciwko obecnemu trenerowi i jeżeli mamy go zamienić na kolejnego Pana z karuzeli trenerskiej jaka wiruje wokół naszej ligi to nie ma sensu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 13:23 Temat postu: Błonie |
|
|
Już raz chęć wyraziłem ale jak można było tam się dostać skoro tam działacze głosują za swoimi i aby się dostać potrzeba zabrać ze sobą kilka osób, którzy oczywiście będą miały prawo głosu. To jest tak jak PZPN. Nie ma szans tam się dostać. To jest zamknęte środowisko działaczy. Na ostanim zebraniu sprawozdawczo wyborczym w styczniu było 3 kibiców! Każdy zmiena zarząd ale nikt nie przychodzi na zebrania.
Aby głosować trzeba być członkiem klubu. A członkowie to tylko zarząd.
Ciekawe ilu zapłaciło składki? I z czego wzięto te pieniądze czy nie z pieniędzy za biley? Bo coś mi się tak o uszy obiło na ostatnim zebraniu.
to tylko 30 zł czyli na miesiąc jakieś 2,5 zł. I chcąc być członkiem i głosować potrzeba te pieniążki zapłacić. Czyli aby zostać wybranym i zapewnić sobie wejście do zarządu i móc coś robić potrzeba mieć swoich ludzi wśród członków klubu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kwardinho Big Brother

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 16:17 Temat postu: |
|
|
Właśnie - problem leży głownie, że mimo ze jest to mały klubik ludzie trzymają sie ""stołka"" [ciężko to nazwac popularnym stołkiem dlatego pisze w podwójnym cudzysłowiu ]. Efektówy ich pracy nie widać po za minimalnym minimum, które robią. To niestety za mało, bo ambicje kibiców są większe.
A co do kibiców to wydaje mi się , że w Barwicach nie ma specjalnie klimatu dla kibiców, chociaż przy jakikmkolwiek zainteresowaniu zarządu mogłoby sie udać! _________________ Barwice domagają się dostępu do morza!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakubek13 Mieszczaństwo
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 19:58 Temat postu: |
|
|
musi powstac klub kibica !!!!!!! :shock: _________________ Jakubek-real-wisła-skra-błonie   |
|
Powrót do góry |
|
 |
Glusu-Arcia Mieszczaństwo

|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 13:26 Temat postu: |
|
|
ooo dobry pomysl:D |
|
Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 20:56 Temat postu: |
|
|
A więc kibice łączcie się i na mecz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Glusu-Arcia Mieszczaństwo

|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 08:05 Temat postu: |
|
|
no dobra ale kiedy jest:D wszyscy szaliki prosze wziac!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 08:13 Temat postu: |
|
|
Jutro gramy z Pogonią w Połczynie o 14.00
Za tydzień u siebie. Nie pamiętam z kim bo gdzieś terminarz posiałem, jak znajde napisze |
|
Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 08:03 Temat postu: |
|
|
Czy w końcu jacyś kibicę się zjednoczą na mecz z Głazem-mówię o młodszym pokoleniu naszych mieszkańców |
|
Powrót do góry |
|
 |
kwardinho Big Brother

|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 09:21 Temat postu: |
|
|
kojot napisał: | Czy w końcu jacyś kibicę się zjednoczą na mecz z Głazem-mówię o młodszym pokoleniu naszych mieszkańców |
to chyba jedna nie wypali :/  _________________ Barwice domagają się dostępu do morza!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 09:46 Temat postu: |
|
|
Wczoraj usłyszałem wiadomość, że możemy mieć nowego trenera. Nie wiemn czy to prawda ale kandydat jest, czy ktoś coś wie na ten temat? Proszę o wpisy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 09:46 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |