kazuio Mieszczaństwo

|
Wysłany: Czw Sty 11, 2007 13:58 Temat postu: -=Wtyczki do Firefoxa=- |
|
|
Jeżeli używasz przeglądarki FF (Firefox), masz dość wolne łącze użyj tej wtyczki - strony zauważalnie szybciej będą się ładować.
Kliknij na obrazek, aby przejść do "downloadu" wtyczki.
Jeżeli macie inne propozycje jak "stuningować" Firefoxa - wklejajcie linki do wtyczek i którtki opis. _________________ Z dziesięciu żołnierzy wybiera się jednego. Z dziesięciu tysięcy jeden tysiąc.
Sun Tzu, chiński teoretyk wojskowości, VI w. p.n.e. |
|
kwardinho Big Brother

|
Wysłany: Czw Sty 11, 2007 14:22 Temat postu: |
|
|
ja używał tylko FF, więc sprawdze to bo mam neta bezprzewodowego [iPlus] który raczej nie jest demonem prędkości
=====================================
edit:
troche mi to pomogło, choć i tak rewelacji sie nie spodziewałem
FB otwierało sie ok 70s, a edit posta 59, wieć chyba nie macie czego mi zazdrościc, ale thx za ten plugin.... _________________ Barwice domagają się dostępu do morza!
 |
|
kazuio Mieszczaństwo

|
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 00:23 Temat postu: |
|
|
Jeśli posiadasz myszkę bez scrolla to ten plugin jest dla ciebie - ułatwia on przewijanie stron, poprzez "chwytanie" strony "łapką" i przeciągnięciu w dowolnym kierunku (góra, dół, lewo, prawo).
Wg. mnie przydatne.
Link:  _________________ Z dziesięciu żołnierzy wybiera się jednego. Z dziesięciu tysięcy jeden tysiąc.
|
kazuio Mieszczaństwo

|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 19:04 Temat postu: |
|
|
Kolejny plugin ułatwiający życie internautom. Działanie jego polega na blokowaniu reklam na stronach.
 _________________ Z dziesięciu żołnierzy wybiera się jednego. Z dziesięciu tysięcy jeden tysiąc.
|