| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
adamus Mieszczaństwo
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 16:55 Temat postu: gdzie się podział KOJOT |
|
|
| witam wszystkich mam jedno pytanie gdzie się podział kojot jego zawsze tutaj było dużo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 16:55 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kazuio Mieszczaństwo

|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 20:50 Temat postu: |
|
|
A niby na co ma odpisywać? Zadaj raczej inne pytanie - gdzie się podziali wszyscy inni użytkownicy tego forum. _________________ Z dziesięciu żołnierzy wybiera się jednego. Z dziesięciu tysięcy jeden tysiąc.
Sun Tzu, chiński teoretyk wojskowości, VI w. p.n.e. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 09:08 Temat postu: |
|
|
Jestem i mam się dobrze.
Wielcy wojownicy o wyzwolenie naszej gminy spod rządów ""Tytana i ciemiężcy uciśnionych mieszkańców P. Maksalona" Polegli na polu chwały. Teraz wszystko padło. Dopiero za cztery lata zacznie się biadolenie jak jest źle znajdą się oświeceni, którzy mają recepty na biedę.
Wybraliśmy radnych, którzy w większości nie wiedzą po co są radnymi. ( Z małymi wyjątkami ) Odnoszę wrażenie, że nie za wiele mają czasu na robienie czegokolwiek. Prosiłem jako mieszkaniec Barwic oraz jako administrator tego forum o przedstawienie się Radnych.
Oczywiście za wyjątkiem Pana Kawy i Pana Trejnisa NIKT nie raczył tego zrobić. Boją sie powiedzieć cokolwiek? Może nie mają nic ciekawego do powiedzenia na swój temat? Sprawie im trudność pisanie na klawiaturze kompurera? raczej nie przecież takie ładne mieli programy wyborcze właśnie stworzone za pomocą komputera. Jest to przejaw ignorowania mieszkańców i nic więcej. Ale jak latali z ulotkami jacy to oni są mądrzy jakie to oni mają plany Pukali do drzwi uśmiechali się no cudotwórcy. A więc co ja mam tu pisać. Nie mam ochoty cały czas wszystkiego krytykować. Teraz forum ma zaledwie 6 osób piszących.
Ale wiem z dobrych żródeł, że będzie amatorska gazetka od wiosny całkowicie niezaleźna. Ciekawe co powiedzą wtedy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madzik Chłopi
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 17:48 Temat postu: newsy - gazetka?? |
|
|
Kojot jaką gazetkę masz na myśli?? Forma elektroniczna (czytaj: stronka nowa np. Portal Barwice )czy forma papierkowa drukowana i kserowana? Jeśli tak, to kto miałby się zająć jej redagowaniem, wydawaniem i całą resztą?? Powiem szczerze, że chyba w sierpniu, a może to był i wrzesień, trafiła mi do rąk kartka z jakimiś newsami z Barwic i okolic, ale raczej nie była to gazetka, która trafiła do dużej rzeszy odbiorców i wpłynęła na ich postępowanie czy sposób myślenia.(Ale zawsze to jakiś pozytywny aspekt, ze komuś chciało się coś zrobić) Bo takie powinno być zamierzenie takich newsów, by ludzie byli na czasie i zechcieli coś zacząć działać w tych Barwicach, nikt chyba nie chce by za kilkanaście lat to miasteczko stało się zwykłą wsią, bo każdy albo wyjedzie albo umrze... Trzeba troszkę pomysleć nad tym wszystkim... i zacząć działać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 10:19 Temat postu: |
|
|
| Chodzi mi coś po głowie ale portal wypełnił lukę w systemie . Choć myślę że forma papierowa dotarłaby do szerszej masy odbiorców |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madzik Chłopi
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 13:18 Temat postu: sponsor |
|
|
Tylko skąd wyczarowac sponsora???  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kwardinho Big Brother

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 14:03 Temat postu: Re: sponsor |
|
|
| Madzik napisał: | Tylko skąd wyczarowac sponsora???  |
jesli chodzi o np dwutygodnik to moim zdaniem nie są to duże koszty. Jakąs "większa" firma lokalna mogła by dać te hmm 50-70zl [?] miesiecznie na to, w zamian za reklame. Tylko komuś musiałoby na tym zależeć żeby to ruszyło... _________________ Barwice domagają się dostępu do morza!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kwardinho Big Brother

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 14:06 Temat postu: Re: sponsor |
|
|
| Madzik napisał: | Tylko skąd wyczarowac sponsora???  |
jesli chodzi o np dwutygodnik to moim zdaniem nie są to duże koszty. Jakąs "większa" firma lokalna mogła by dać te hmm 50-70zl [?] miesiecznie na to, w zamian za reklame. Tylko komuś musiałoby na tym zależeć żeby to ruszyło... _________________ Barwice domagają się dostępu do morza!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 14:33 Temat postu: |
|
|
| A co myślicie o wydaniu Portalu Barwic w formie papierowej? Zbiór najciekawszych informacji wydarzeń ciekawych komentarzy? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
psadura *Belfer*

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 15:15 Temat postu: |
|
|
| kojot napisał: | | A co myślicie o wydaniu Portalu Barwic w formie papierowej? Zbiór najciekawszych informacji wydarzeń ciekawych komentarzy? |
Pomysł ciekawy, jednakże po prawie tygodniu funkcjonowania Portalu widzę, (co mnie zdziwilo, widząc ile może dziać się w naszych Barwicach), że raczej 2-tygodnik odpada - liczba stron mogłaby sięgnąć 50 - hehe - mamy tyle nowych wiadomości - chyba, że jak pisze kojot np. 10 najciekawszych artykułów, wraz z komentarzami. Ciesze sie, że coraz wiecej mieszkańców zaczyna oglądać stronę i wyrażać swoje opinie.
Czytając komentarze, zauwazyłem, że mamy już swój pierwszy malutki sukces - mianowice - zmiana godzin sesji rady - z godz. 10.00 na 15.00
Pozdrawiam
Piotr Sadura |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kwardinho Big Brother

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 15:28 Temat postu: |
|
|
ciekawe czy na zmiane godziny mialo to naprawde wplyw... _________________ Barwice domagają się dostępu do morza!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vanderhoof ..::Wybrany::..
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vanderhoof ..::Wybrany::..