Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
adamus Mieszczañstwo
Do³±czy³: 20 Lis 2006 Posty: 42
|
Wys³any: Wto Sty 02, 2007 16:55 Temat postu: gdzie siê podzia³ KOJOT |
|
|
witam wszystkich mam jedno pytanie gdzie siê podzia³ kojot jego zawsze tutaj by³o du¿o |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Wto Sty 02, 2007 16:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kazuio Mieszczañstwo

Do³±czy³: 06 Lis 2006 Posty: 64 Sk±d: Barwice
|
Wys³any: Wto Sty 02, 2007 20:50 Temat postu: |
|
|
A niby na co ma odpisywaæ? Zadaj raczej inne pytanie - gdzie siê podziali wszyscy inni u¿ytkownicy tego forum. _________________ Z dziesiêciu ¿o³nierzy wybiera siê jednego. Z dziesiêciu tysiêcy jeden tysi±c.
Sun Tzu, chiñski teoretyk wojskowo¶ci, VI w. p.n.e. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

Do³±czy³: 05 Pa¼ 2006 Posty: 130 Sk±d: Barwice
|
Wys³any: Czw Sty 04, 2007 09:08 Temat postu: |
|
|
Jestem i mam siê dobrze.
Wielcy wojownicy o wyzwolenie naszej gminy spod rz±dów ""Tytana i ciemiê¿cy uci¶nionych mieszkañców P. Maksalona" Polegli na polu chwa³y. Teraz wszystko pad³o. Dopiero za cztery lata zacznie siê biadolenie jak jest ¼le znajd± siê o¶wieceni, którzy maj± recepty na biedê.
Wybrali¶my radnych, którzy w wiêkszo¶ci nie wiedz± po co s± radnymi. ( Z ma³ymi wyj±tkami ) Odnoszê wra¿enie, ¿e nie za wiele maj± czasu na robienie czegokolwiek. Prosi³em jako mieszkaniec Barwic oraz jako administrator tego forum o przedstawienie siê Radnych.
Oczywi¶cie za wyj±tkiem Pana Kawy i Pana Trejnisa NIKT nie raczy³ tego zrobiæ. Boj± sie powiedzieæ cokolwiek? Mo¿e nie maj± nic ciekawego do powiedzenia na swój temat? Sprawie im trudno¶æ pisanie na klawiaturze kompurera? raczej nie przecie¿ takie ³adne mieli programy wyborcze w³a¶nie stworzone za pomoc± komputera. Jest to przejaw ignorowania mieszkañców i nic wiêcej. Ale jak latali z ulotkami jacy to oni s± m±drzy jakie to oni maj± plany Pukali do drzwi u¶miechali siê no cudotwórcy. A wiêc co ja mam tu pisaæ. Nie mam ochoty ca³y czas wszystkiego krytykowaæ. Teraz forum ma zaledwie 6 osób pisz±cych.
Ale wiem z dobrych ¿róde³, ¿e bêdzie amatorska gazetka od wiosny ca³kowicie niezale¼na. Ciekawe co powiedz± wtedy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Madzik Ch³opi
Do³±czy³: 16 Sty 2007 Posty: 3
|
Wys³any: Sro Sty 24, 2007 17:48 Temat postu: newsy - gazetka?? |
|
|
Kojot jak± gazetkê masz na my¶li?? Forma elektroniczna (czytaj: stronka nowa np. Portal Barwice )czy forma papierkowa drukowana i kserowana? Je¶li tak, to kto mia³by siê zaj±æ jej redagowaniem, wydawaniem i ca³± reszt±?? Powiem szczerze, ¿e chyba w sierpniu, a mo¿e to by³ i wrzesieñ, trafi³a mi do r±k kartka z jakimi¶ newsami z Barwic i okolic, ale raczej nie by³a to gazetka, która trafi³a do du¿ej rzeszy odbiorców i wp³ynê³a na ich postêpowanie czy sposób my¶lenia.(Ale zawsze to jaki¶ pozytywny aspekt, ze komu¶ chcia³o siê co¶ zrobiæ) Bo takie powinno byæ zamierzenie takich newsów, by ludzie byli na czasie i zechcieli co¶ zacz±æ dzia³aæ w tych Barwicach, nikt chyba nie chce by za kilkana¶cie lat to miasteczko sta³o siê zwyk³± wsi±, bo ka¿dy albo wyjedzie albo umrze... Trzeba troszkê pomysleæ nad tym wszystkim... i zacz±æ dzia³aæ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wys³any: Czw Sty 25, 2007 10:19 Temat postu: |
|
|
Chodzi mi co¶ po g³owie ale portal wype³ni³ lukê w systemie . Choæ my¶lê ¿e forma papierowa dotar³aby do szerszej masy odbiorców |
|
Powrót do góry |
|
 |
Madzik Ch³opi
Do³±czy³: 16 Sty 2007 Posty: 3
|
Wys³any: Czw Sty 25, 2007 13:18 Temat postu: sponsor |
|
|
Tylko sk±d wyczarowac sponsora???  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kwardinho Big Brother

Do³±czy³: 05 Pa¼ 2006 Posty: 305 Sk±d: Barwice
|
Wys³any: Czw Sty 25, 2007 14:03 Temat postu: Re: sponsor |
|
|
Madzik napisa³: | Tylko sk±d wyczarowac sponsora???  |
jesli chodzi o np dwutygodnik to moim zdaniem nie s± to du¿e koszty. Jak±s "wiêksza" firma lokalna mog³a by daæ te hmm 50-70zl [?] miesiecznie na to, w zamian za reklame. Tylko komu¶ musia³oby na tym zale¿eæ ¿eby to ruszy³o... _________________ Barwice domagaj± siê dostêpu do morza!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kwardinho Big Brother

|
Wys³any: Czw Sty 25, 2007 14:06 Temat postu: Re: sponsor |
|
|
Madzik napisa³: | Tylko sk±d wyczarowac sponsora???  |
jesli chodzi o np dwutygodnik to moim zdaniem nie s± to du¿e koszty. Jak±s "wiêksza" firma lokalna mog³a by daæ te hmm 50-70zl [?] miesiecznie na to, w zamian za reklame. Tylko komu¶ musia³oby na tym zale¿eæ ¿eby to ruszy³o... _________________ Barwice domagaj± siê dostêpu do morza!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kojot Big Brother

|
Wys³any: Czw Sty 25, 2007 14:33 Temat postu: |
|
|
A co my¶licie o wydaniu Portalu Barwic w formie papierowej? Zbiór najciekawszych informacji wydarzeñ ciekawych komentarzy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
psadura *Belfer*

Do³±czy³: 18 Gru 2006 Posty: 25 Sk±d: Barwice
|
Wys³any: Czw Sty 25, 2007 15:15 Temat postu: |
|
|
kojot napisa³: | A co my¶licie o wydaniu Portalu Barwic w formie papierowej? Zbiór najciekawszych informacji wydarzeñ ciekawych komentarzy? |
Pomys³ ciekawy, jednak¿e po prawie tygodniu funkcjonowania Portalu widzê, (co mnie zdziwilo, widz±c ile mo¿e dziaæ siê w naszych Barwicach), ¿e raczej 2-tygodnik odpada - liczba stron mog³aby siêgn±æ 50 - hehe - mamy tyle nowych wiadomo¶ci - chyba, ¿e jak pisze kojot np. 10 najciekawszych artyku³ów, wraz z komentarzami. Ciesze sie, ¿e coraz wiecej mieszkañców zaczyna ogl±daæ stronê i wyra¿aæ swoje opinie.
Czytaj±c komentarze, zauwazy³em, ¿e mamy ju¿ swój pierwszy malutki sukces - mianowice - zmiana godzin sesji rady - z godz. 10.00 na 15.00
Pozdrawiam
Piotr Sadura |
|
Powrót do góry |
|
 |
kwardinho Big Brother

|
Wys³any: Czw Sty 25, 2007 15:28 Temat postu: |
|
|
ciekawe czy na zmiane godziny mialo to naprawde wplyw... _________________ Barwice domagaj± siê dostêpu do morza!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
vanderhoof ..::Wybrany::..
Do³±czy³: 25 Lip 2018 Posty: 10302
|
|
Powrót do góry |
|
 |